Nota informativa de COOPALSA

Nota informativa de COOPALSA, empresa responsable de la gestió de les línies L2, L4, L5, L6 i LC

Les nevades de les darreres hores han complicat, i força,  la circulació a les carreteres nacionals.

Una situació que hagués pogut ser encara més complexa si no fos per la ràpida actuació del servei del COEX, que des del primer moment ha donat una resposta eficient per garantir una circulació segura a la xarxa viària del país.

Volem agrair la tasca de les persones que aquests dies -d’una manera o un altra- faciliten la feina als professionals del transport públic de viatgers, tant als membres dels cossos de seguretat, com als tècnics de carreteres, així com a les persones que aquests dies estan deixant el cotxe a casa i prioritzant l’ús de l’autobús per fer els seus desplaçaments.

Som conscients que la meteorologia adversa, la coincidència amb el pont festiu a Espanya, així com la reducció dels aforaments no faciliten la nostra tasca, i us demanem disculpes si en algun cas – contra la nostra voluntat- no hem pogut complir amb els horaris previstos.

Malgrat aquests inconvenients, volem refermar el nostre compromís amb els nostres usuaris i continuar treballant per optimitzar el servei i fer de les nostres línies la millor opció per desplaçar-se dins el país.

Gràcies per la vostra confiança.